Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Gietvloer: 55 m2; Woonkamer, Gang

 

Komt afspraken na. Snelle levering. Netjes afgewerkt.Betonlookvloer Haps

Wij hebben erg graag met Ruud Stolzenbach samen gewerkt, hij is geduldig en neemt de tijd om je eerst goed te informeren. Toen onze nieuwbouw woning klaar was is hij nogmaals met een staalkeuze langsgekomen om de kleur definitief te kiezen.
Het eindresultaat is werkelijk prachtig. een mooie betonlook gietvloer in de kleur G30

roel van der palen

Egaliseren vloer 55 m2

Werkt netjes. Weet waar het over heeft. Klus is keurig en naar tevredenheid uitgevoerd.

Marinke - Den Toonder

Egaliseren vloer Waalre +-38 m2

Betrouwbare vakman die precies uitlegt wat hij gaat doen en waarom hij het gaat doen, neemt de tijd om oneffenheden weg te werken en legt achteraf nog even uit hoe alles gegaan is. Denkt goed mee voor kleine oplossingen waar je zelf misschien niet aan denkt. Niks op aan te merken, aanrader!

Jan Idsinga

Gietvloer Amsterdam 45 m2 Woonkamer

Wij waren op zoek naar een betonlook/gietvloer en na een leuk en informatief gesprek met Ruud hebben wij voor een Eurocol Betondesign vloer gekozen.
Op basis van plaatjes en voorbeelden een (dure) vloer uitzoeken blijft toch een hele gok maar we zijn dolblij met het resultaat.

Ruud heeft bij ons de oude tegelvoer in meerdere stappen geschuurd, geegaliseerd en het betondesign aangebracht.
Wij hebben voor Eurocol 305 gekozen omdat dit niet wordt gegoten maar met de hand wordt gesmeerd en daardoor krijgt de vloer een unieke uitstaling.
Hier komt ook het vakmanschap van Ruud om de hoek kijken want hij weet als geen ander in te schatten hoe zo'n vloer aan te brengen.

Ruud, nogmaals bedankt!

Mark van der Hoeven