Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Egaliseren betonvloer

Erg tevreden! Onze oude lei-stenen tegelvloer is verwijderd. Ruud heeft de vloer (94m2) geegaliseerd en na het drogen hier en daar bijgeschuurd. Het resultaat is een mooi egale vloer die gereed is om laminaat te leggen.

Hinten

Betonlook Breda

Ruud is een prima vakman die attent reageert op vragen en afspraken. Zeer tevreden over de gietvloer in de keuken. Vloer aanbrengen over de bestaande tegelvloer is in twee keer goed gelukt.

Epoxy vloer aanbrengen op bestaande ruwe beton vloer

Nette man, goede uitleg over hoe te werk gaan. Rustig en netjes gewerkt mooie strakke gietvloer gemaakt. Een vakman met veel kennis van zaken.

Fred Ploeg

Resten cementdekvloer verwijderen van betonvloer 60 m2

Opdracht geplaats en dezelfde dag nog reactie van meneer stolzenbach. Omdat we graag snel willen doorgaan met de verbouwing moest de klus snel worden uitgevoerd. Zaterdag ochtend 07:15 stond hij voor de deur. 4 uurtjes later was de gehele vloer glad geschuurd. Perfect resultaat en goede prijs

Anouska de Munnik

Egaliseren vloer Eindhoven (ong. 55m2)

we zouden in eerste instantie over de huidige plavuizen heen laten egaliseren. Ruud gaf een duidelijke omschrijving wat hij zou moeten doen hiervoor en op basis daarvan hebben wij voor hem gekozen. Uiteindelijk hebben we toch de plavuizen eruit gehaald, dus hoefde er alleen nog ge√ęgaliseerd te worden.
Het contact met Ruud was meteen goed, hij is flexibel en paste zich aan aan onze agenda. Duidelijke uitleg gegeven wat hij zou gaan doen en is zijn afspraken nagekomen. 
Kortom: prima resultaat. Bedankt!

Kirsten de Ruiter