Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Egaliseren vloer

Na het plaatsen opdracht vloer egaliseren op Werkspot verschillende reactie's gekregen waaronder die van R. Stolzenbach. Zijn offerte was niet de goedkoopste, maar wel de enigste die zijn prijs onderbouwt heeft en aangeeft wat voor materialen en spullen worden gebruikt. Ik heb de overige reageerders gevraagd naar dezelfde info en hoe zij op een goedkoper bedrag uit zijn gekomen, het verschil zit in het aantal mm en waarschijnlijk merk/ materiaal egaline. 
R. Stolzenbach heeft mijn opdracht gekregen, de vloer is gelegaliseerd met 5mm, egaline wat "vers" is, hij was op de afgesproken tijd, zeer beleefd en niet alleen antwoorden maar ook informatie en/ of tips, werkt snel en zeer netjes. 
Erg tevreden! Voor wie gelijke offerte's opvraagt, laat de vakmensen de prijs onderbouwen en uitleggen, anders is het appels met peren vergelijken!

Michel Grande

Egaliseren vloer

De heer Stolzenbach heeft bij ons de vloer ge√ęgaliseerd van de woonkamer en deze weer helemaal tiptop in orde gemaakt en heeft alles gedaan wat hij beloofd heeft. Een dag later was hij in de buurt en heeft nog een deel wegeslepen van een betonnen rand waar wij geen raad mee wisten, geheel belangeloos. Een hele goede vakman met liefde in zijn werk.

henk Rol

Egaliseren betonvloer schuur met slijtvaste egalisatielaag

Ruud Stolzenbach is een vakman. 

Hij heeft in onze garage een mooie vlakke vloer neergelegd. Hij werkt netjes, heeft kennis van de materialen en werkt met goede gereedschappen. Ik zou hem een betonvloer in woonkamer ook zeker toevertrouwen.

Jan de Jager

Epoxy aanbrengen garage vloer

Prima advies gekregen om ander materiaal te gebruiken. Afspraak was snel gemaakt en nagekomen. Ik ben blij mij met vloer.

Tom Franssen

Egaliseren slijtvaste gietvloer voor Garage

Ruud werkt met veel kennis van vloeren, met goed gereedschap en de juiste materialen. Zijn praktijkervaring is super tof, en Ruud werkt echt voor een tevreden klant. Bedankt Ruud wij zijn blij met onze nieuwe vloer !!!

Roland de Weijer